Načrtovanje in razvoj spletnih aplikacij

Pogoji uporabe spletnega gradiva eNSA

Pogoji uporabe se nanašajo na vašo uporabo tega spletnega gradiva, vključno z vsemi podstranmi, ki se nahajajo na spletnih naslovih z domeno nsa-splet.si. Dostop in uporabo spletnega gradiva omogoča eNSA. Če želite uporabljati spletno mesto nsa-splet.si, se morate strinjati s pogoji uporabe. Če spletno mesto uporabljate smatramo, da se strinjate tudi s pogoji uporabe. Pogoji stopijo v veljavo z vašim prvim obiskom tega spletnega mesta. eNSA si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pogoje uporabe tega spletnega mesta.

V pogojih uporabe je obiskovalec (uporabnik) spletnega gradiva občasno opredeljen kot "vi" ali "vam", ponudnik (eNSA) pa kot "mi".

Vsebina

Vsebine spletnega mesta so izobraževalne in informativne. eNSA ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega gradiva povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega gradiva bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Odgovornost

Ne eNSA ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

eNSA ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. eNSA si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani nsa-splet.si.

Razumete in strinjate se, da nismo odgovorni za dostop do spletnih strani tretjih oseb, do katerih dostopate preko povezav in oglasov, objavljenih na naših straneh. Ko zapustite spletno mesto nsa-splet.si, si morate prebrati pogoje poslovanja spletne strani, katero ste obiskali. Spletne strani obiskujete izključno na lastno odgovornost.

Avtorsko delo

Vsebina spletnega gradiva nsa-splet.si (zgledi, vaje, dizajn, izvorna koda, programska oprema) je avtorsko delo. Avtorsko delo je zaščiteno v skladu z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu je dovoljeno pregledovati in uporabljati izključno za lastne potrebe. Vsebin ni dovoljeno, prepisovati, reproducirati, ponovno objavljati in jih nato razširjati, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Uporaba

Uporabnik (vi) se strinja, da tega spletnega mesta ne bo uprabljal na način, ki bi pomenil kršitev pravic ali zasebnosti tretje osebe. Prav tako se strinjate, da ne boste poskušali na spletno mesto naložiti podatkov, ki vsebujejo viruse, črve ali kakšno drugo obliko programske kode, ki bi nam ali komur koli drugemu povzročila karkšno koli škodo.

Pridržujemo si pravico, da vam iz kakršnih koli razlogov onemogočimo dostop do tega spletnega mesta, če se nam to zdi potrebno.